Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Chauffeur ongeluk Zuiddorpe moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 27-11-2023, 12.31 uur
De chauffeur reed inderdaad onder invloed van alcohol.
De chauffeur reed inderdaad onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - De vrachtwagenchauffeur die vanochtend betrokken was bij een verkeersongeluk in Zuiddorpe heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij had inderdaad teveel alcohol gedronken om nog te mogen rijden.


De 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goes raakte rond 07.40 uur betrokken bij een botsing met een bedrijfsbusje en een personenauto. Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht. De auto en het busje moesten worden getakeld. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend.

Nadat bij alle betrokkenen een blaastest was afgenomen, bleek dat de vrachtwagenchauffeur vermoedelijk te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en op een politiebureau werd het vermoeden tijdens een ademanalyse bevestigd. Volgens de politie blies de Goesenaar een waarde van 630 Ug/l. "We hebben zijn rijbewijs ingenomen", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter De Rijck (30-11-2023 om 11:26)
@mar in het artikel staat duidelijk dat het om een 63-jarige bestuurder uit Goes gaat, en het transportbedrijf waar hij werkt komt uit "s-Heerenhoek dus is hij wel degelijk door de tunnel gekomen
Henk (28-11-2023 om 19:25)
@PETER: jouw verhaal heeft totaal niets met dit nieuwsbericht te maken.
mar (28-11-2023 om 12:04)
Idioten op de weg zul je altijd hebben. Zoals andere berichten de vrachtwagen al de schuld gaven van het ongeval is dus niet zo. Oorzaak is nog onbekend, maar zal ook weer wel inhalen zijn geweest. En wie zegt dat de bestuurder al door de tunnel is gereden? Er wonen genoeg chauffeurs in ZeeVla. Daarom was het stom, je zult ze de kost geven die het ook doen.
Drica (28-11-2023 om 09:40)
En dan te bedenken dat hij hoogstwaarschijnlijk ook nog door de tunnel is geweest met zn zatte kop en die vrachtwagen... Misschien zouden werkgevers ook in staat mogen/moeten zijn om een Alcoholslot in hun rijdend materieel in te bouwen. Hoogstwaarschijnlijk nam hij niet zonder reden de route Zuipdorpe.
Maarten (28-11-2023 om 09:27)
Dit kan toch geen 'ochtendalcoholist' zijn? Eerder eentje die heel stoer zonodig zich op zondagmiddag en -avond nog ongelooflijk moet volgieten.
een Moeder (27-11-2023 om 22:09)
Hoe kan dit waar zyn ??? dat je bezopen tussen al het drukke verkeer ryd????? nooit en nooit meer zn rybewys terug geven .is myn mening Bizar dit
Cookie-instellingen beheren