Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zorgmedewerkster voorkomt babbeltruc Krabbendijke

Toegevoegd: 28-11-2023, 21.28 uur
Zorgmedewerkster voorkomt babbeltruc Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een zorgmedewerkster heeft dinsdag in Krabbendijke iemand ervoor behoed het slachtoffer te worden van een babbeltruc.


De wijkagenten van Reimerswaal melden dat de zorgmedewerkster de dader stoorde en dat daardoor geen geld of waardevolle spullen gestolen konden worden. Voor zover bekend kon de dader niet worden aangehouden.

De politie grijpt het voorval aan om maar weer eens te waarschuwen voor babbeltrucs. “Laat nooit zomaar iemand uw woning binnen en bel 112 bij onraad”, zo adviseert de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (29-11-2023 om 07:07)
Alle lof voor deze zorgmedewerkster. Zij zorgde ervoor dat het grootste uitschot van deze maatschappij niet -opnieuw- kon toeslaan bij een oudere medemens! Deze trucs van de lafaards van de samenleving verdienen een keiharde straf.
Bolle (28-11-2023 om 22:38)
Goede oplettende zorgmedewerkers, heeft wel een pluim verdient.
Cookie-instellingen beheren