Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Groot deel weekend code geel vanwege gladheid

Toegevoegd: 02-12-2023, 07.15 uur
Groot deel weekend code geel vanwege gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI heeft code geel afgegeven omdat het vanochtend glad kan worden in de provincie Zeeland. Ook later dit weekeinde is kans op plaatselijke gladheid.


De eerste periode waarvoor code geel geldt, loopt tot 10.00 uur zaterdagochtend. Vervolgens is tussen zaterdag 17.00 en zondag 12.00 uur opnieuw kans op gladheid. "Vanaf het einde van de middag kan het in de westelijke kustprovincies glad worden door zowel sneeuw als door bevriezing van natte weggedeelten", zo waarschuwen de meteorologen.

Ook voor zondagmiddag en -avond heeft het KNMI code geel afgegeven. De waarschuwing loopt dan tussen 15.00 uur en middernacht. Verschillende gemeenten zijn zaterdagochtend al op pad om te strooien.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren