Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 150 km

Code geel geldt in Zeeland zondag de hele dag

Toegevoegd: 03-12-2023, 00.01 uur
Code geel geldt in Zeeland zondag de hele dag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Code geel geldt voor de provincie Zeeland zondag de gehele dag. De weerswaarschuwing van het KNMI is zaterdagavond uitgebreid.


Eerder was er gedurende de eerste helft van de middag een tijdje geen waarschuwing actief, maar nu geldt code geel dus de gehele dag. Volgens het KNMI moet tot zeker zondag middernacht rekening gehouden worden met de kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten.

De komende dagen lijkt de temperatuur iets op te lopen. Wel laat het KNMI weten dat ook maandagochtend nog een grote kans is op code geel vanwege gladheid. In de nacht naar donderdag is er ook een grote kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten, zo melden de meteorologen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren