Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Met spoed naar ziekenhuis na ongeval N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 25-12-2023, 02.49 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Een automobilist is vannacht met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig verkeersongeval op de Rijksweg (N59) bij Nieuwerkerk.


De automobilist raakte van de weg tussen Zierikzee en Nieuwerkerk. Rond 01.35 uur werd gemeld dat naast de parallelweg een auto in de sloot lag. Hierop werden onder meer de brandweer en een traumateam opgeroepen. Een passant zou de sloot zijn ingegaan om het slachtoffer te helpen. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De brandweer heeft de auto uit de sloot getild met behulp van een hulpverleningsvoertuig. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft het voertuig vervolgens vanaf de parallelweg opgetild en op de bergingswagen gezet. Vanwege het ongeluk was één rijbaan tijdelijk afgesloten. Het verkeer kon via de andere rijbaan passeren.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton Schillemans (25-12-2023 om 04:04)
Hulpdiensten hebben goed werk gedaan. Helaas jammer dat er geen verkeersregelaars aanwezig waren.
Cookie-instellingen beheren