Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bijt agent in hand bij aanhouding in Terneuzen

Toegevoegd: 29-12-2023, 11.42 uur
Man bijt agent in hand bij aanhouding in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Op donderdagavond werd een 19-jarige man uit Oostburg aangehouden na het bedreigen van een buschauffeur in Terneuzen. Bij de aanhouding beet de man in de hand van een agent. 


De jongeman werd omstreeks 17.30 uur bij het busstation aan de Buitenhaven in Terneuzen uit de bus gezet nadat duidelijk werd dat hij niet van plan was te betalen. De buschauffeur werd door de man op straat stevig vastgepakt en riep dreigende taal naar hem. De man liep vervolgens weg. Omdat de chauffeur wilde voorkomen dat hij weer in de bus zou stappen, ging de chauffeur achter de man aan. 

Ondertussen waren er passagiers uit de bus gestapt en tussen de chauffeur en de verdachte gaan staan. Hierna liep de verdachte weg. "De op dat moment ter plaatse gekomen agenten hebben de jongeman vervolgens aangehouden. Hierbij verzette de verdachte zich en beet een agent in zijn hand", zo laat de politie weten.

De agent werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding. De verdachte zal vandaag worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (30-12-2023 om 17:35)
Rechters, doe eindelijk jullie werk nu eens. Geen medelijden maar eindelijk eens straffen.
Darco (30-12-2023 om 16:59)
Eerlijkheid is ver te zoeken, was het een hond geweest dan hadden ze hem afgemaakt vanwege bijtincident …….
Les Neuteboom (30-12-2023 om 09:10)
TUSSEN staan? de sluizen in de klootzak
Lentezon (30-12-2023 om 01:39)
Premiere van nieuw programma : "Man bijt agent".
Michel (29-12-2023 om 17:10)
De verdachte wordt vandaag gehoord!!!!!!!!!!!!!. Laat deze aso maar geruime tijd in Toerentijd zitten. Zulk uitschot hoort niet in deze samenleving thuis.
bram goeree (29-12-2023 om 15:41)
wanneer gaat de rechterlijke macht nu eens begrijpen dat er veel zwaarder gestraft moet worden en dat deze rad draaiers ook eens voor alle schade aansprakelijk worden gesteld .dat is het enigste wat afschrikt en helpt .niet dat pappen en nat houden (goed gesprek) wat niks uithaalt.zo word het enkel maar erger
Cookie-instellingen beheren