Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravan uitgebrand buitengebied Kapelle

Toegevoegd: 30-12-2023, 23.52 uur
De brandweer heeft de caravan gecontroleerd laten uitbranden.
De brandweer heeft de caravan gecontroleerd laten uitbranden.
© Foto: Brandweer 's-Gravenpolder
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – In het buitengebied van Kapelle is zaterdagmiddag een caravan uitgebrand. De brandweer van ’s-Gravenpolder werd ingezet om de brand te bestrijden.


De brandweerlieden kregen omstreeks 17.20 uur de melding binnen van een brand in een bijgebouw aan de Weg langs de Zeedijk. Volgens de brandweer was de locatie niet helemaal duidelijk, maar was er door de melder zwarte rook en een explosie waargenomen.

De rookwolk was inderdaad vanaf een afstand te zien, aldus de brandweer. Ter plaatse aangekomen bleek dat er een caravan in brand stond. Aangezien deze brand niet voor gevaar zorgde en de caravan al vrijwel helemaal was uitgebrand, heeft de brandweer de caravan gecontroleerd laten afbranden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-12-2023 om 06:44)
hoop niet dat er diertjes in zaten wat vaak gebeurd ,vreselijk dat zo iets weer gebeurd
Smeerkees (31-12-2023 om 00:45)
Laat ze ook maar eens omgeving Schore controleren. Jeugd die, als je langsloopt, zwaar vuurwerk afsteken en dan een grote mond krijgen als persoon op leeftijd. Houd een beetje rekening met medemens en mededier.
Cookie-instellingen beheren