Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij brand Stoofdijk Stavenisse

Toegevoegd: 30-12-2023, 23.53 uur
Gewonde bij brand Stoofdijk Stavenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Verschillende hulpdiensten zijn zaterdagmiddag opgeroepen nadat in Stavenisse brand was uitgebroken. Volgens de melding zou ook iemand gewond zijn geraakt.


De brandweer werd rond 13.20 uur naar de Stoofdijk gestuurd nadat was gemeld dat hier een kleine brand had gewoed. De brandweerlieden werden verzocht een nacontrole uit te voeren.

Na de melding werden ook een ambulanceteam en een traumahelikopter opgeroepen omdat er mogelijk iemand gewond was geraakt. De komst van de helikopter kon ter hoogte van Nieuwe-Tonge worden teruggestuurd naar de basis. De persoon zou achteraf gezien niet ernstig gewond zijn geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joke (31-12-2023 om 11:16)
gelukkig dat het voor de persoon wens hem een voorspoedig nieuwjaar .e persoon is meegevallen .
Cookie-instellingen beheren