Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boom dreigt op caravans te vallen, advies: slaap elders

Toegevoegd: 03-01-2024, 09.45 uur
Boom dreigt op caravans te vallen, advies: slaap elders
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Bewoners van caravans op camping Marina Beach in Hoek hebben het advies gekregen de nacht elders door te brengen omdat een boom op hun caravans dreigde te vallen. Dat meldt de brandweer.


Rond 00.45 uur werd de brandweer opgeroepen nadat was ontdekt dat op het campingterrein aan de Middenweg een grote boom was gespleten. De boom bevond zich zchter enkele stacaravans. De locatie was voor de brandweer echter niet bereikbaar met de hoogwerker: de ondergrond was te drassig en het pad was te smal.

Omdat de brandweer de situatie niet veilig kon krijgen, werd het advies gegeven om het gebied af te zetten en de bewoners van de caravans tijdelijk elders te laten verblijven totdat een hoveniersbedrijf of boom-expert de situatie wel veilig had gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (4-1-2024 om 12:49)
Hallo! Ze woonden daar omdat ze niet elders terecht konden en de ozo "heilige" Peter Gillis ze onder zijn vleugellamme vleugels nam. Ik vraag mij af hoe het met deze ooit zo leuke camping zal aflopen.
Cookie-instellingen beheren