Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verzet zich bij arrestatie na beledigen agenten

Toegevoegd: 06-01-2024, 09.04 uur
Man verzet zich bij arrestatie na beledigen agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in het centrum van Middelburg iemand aangehouden die agenten beledigde en hen probeerde te schoppen.


De politie ging rond 01.15 uur naar de Markt in Middelburg nadat was gemeld dat een 40-jarige Middelburger zich vervelend gedroeg. Agenten spraken de man aan maar hierop uitte hij beledigingen. Ook probeerde de man de agenten te schoppen.

Volgens een politiewoordvoerder verzette de man zich tegen zijn arrestatie maar kon hij uiteindelijk wel worden ingerekend. De man zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (7-1-2024 om 09:36)
Stuur zulke personen naar het leger om man te worden. Als ze daar wat flikken kunnen ze met hun eigen tandenborstel wc's schoonmaken en zoveel opdrukken.
Rick (7-1-2024 om 08:10)
Even de gummiknuppel erover, echt een wondermiddel! Dan eten ze uit je hand. De politie heeft genoeg "correctiemiddelen" aan de riem hangen! Gebruik die aub!
Vlissinger (6-1-2024 om 19:38)
Weer zo'n kleuter narcist die zich niet kan gedragen. Ben je 40 jaar oud en dan gedraag je je nog steeds als een kleuter. En nee niet beginnen over alcohol. Er zijn zat mensen die altijd normaal blijven als ze veel drinken. Kortom, die vent is gestoord en zal in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog vele mensen lastig vallen.
Douwe Dabert (6-1-2024 om 17:55)
Mafketel, vast ook een slechte jeugd gehad. Even heropvoeden met een draai rond de oren en een klap op z'n blote billetjes. Pa en ma zullen trots op je zijn.
Ad Jonkers (6-1-2024 om 11:51)
Weer een dwaas van straat die rijp is voor Emergis.
Tuinman (6-1-2024 om 11:36)
Gewoon 2 weken opsluiten. Wat zo ook hoort te zijn.
Cookie-instellingen beheren