Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van schietpartij in Sirjansland

Toegevoegd: 08-01-2024, 11.54 uur
Bij de schietpartij werd ook het arrestatieteam ingezet. Bij de schietpartij werd ook het arrestatieteam ingezet.
Bij de schietpartij werd ook het arrestatieteam ingezet.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

SIRJANSLAND - De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij op de Langeweg in Sirjansland die plaats vond op zondagavond. Bij de schietpartij raakte een 37-jarige man gewond.


Omstreeks 23.40 uur werd er melding gemaakt van de schietpartij. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en troffen een neergeschoten persoon aan. De 37-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het vermoeden bestond dat de verdachte nog aanwezig was, werd de omgeving door de politie hermetisch afgesloten. Tevens werd het arrestatieteam ingezet om de woning en de omgeving te doorzoeken.

Er werd ter plaatse niemand meer aangetroffen. "Het onderzoek naar de schietpartij is nog in volle gang", aldus de politie. Er is een oproep gedaan naar getuigen van het voorval. Heeft u iets gezien of weet u meer over een verdachte? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren