Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 95 km

Agenten houden man aan na doorrijden ongeval Yerseke

Toegevoegd: 15-01-2024, 11.46 uur
Agenten houden man aan na doorrijden ongeval Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

YERSEKE - Op zondagavond hebben agenten een 52-jarige man uit Yerseke in zijn woning aangehouden. Hij zou zijn doorgereden na een aanrijding. 


De aanrijding vond omstreeks 20.00 uur plaats op de Burenpolderweg in Yerseke. De man kwam in botsing met een maaltijdbezorger. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel raakte de auto van de maaltijdbezorger flink beschadigd. Na de botsing reed de 52-jarige man door. 

Omdat het kenteken bekend was, gingen agenten naar de woning van de man en hielden daar de vermoedelijke bestuurder van de weggereden auto aan. De man rook naar alcohol en diende een blaastest af te leggen. "Deze gaf als indicatie dat de verdachte mogelijk gedronken zou hebben", aldus de politie.

De man werd meegenomen naar het politiebureau en na enkele uren weer vrijgelaten. De zaak wordt verder onderzocht door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (15-1-2024 om 12:31)
Bezopen doorrijden na een ongeval! Slechts 1 passende straf. Rijbewijs voor het leven innemen.
Cookie-instellingen beheren