Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Politie deelt beelden van molotovcocktailgooier Middelburg

Toegevoegd: 16-01-2024, 17.31 uur
Op de beelden is te zien dat een persoon een molotovcocktail naar de woning gooit.
Op de beelden is te zien dat een persoon een molotovcocktail naar de woning gooit.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie is op zoek naar een drietal personen die zondag 19 november 2023  een molotovcocktail tegen een woning in Middelburg aangooiden. Getuigen kunnen zich melden bij de politie.


Die nacht gooit één van de drie personen omstreeks 00.45 uur een molotovcocktail naar de woning aan de Breeweg. Een ander van de groep gooide een onbekend voorwerp richting de woning. Naast de beschadigingen die zijn ontstaan, raakte er niemand gewond.
 

De personen zijn via de Nieuwervestraat, de Bernardus Smytegeldstraat in de richting van de Mortierstraat gerend. De politie is op zoek naar deze personen. Mocht u ze herkennen of weten wie het is, dan kan er contact opgenomen worden met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (17-1-2024 om 08:46)
Als ze iets willen weten over wat er op de foto te zien is dan zou ik zeggen ,tegen de gene die deze foto presenteerde zet eens een heel goede bril op want zelfs met een vergroot glas is van deze foto niets te maken. Bij dichte mist op de snelweg is het beeld nog beter dan op deze foto.
Mijn mening (16-1-2024 om 22:33)
Politie deelt beelden. Waar kan ik ze bekijken??
Joey (16-1-2024 om 21:45)
Zelfs een rabo scanner maakt nog betere kwaliteit foto's.
Ad Jonkers (16-1-2024 om 19:42)
De feiten zijn gepleegd 19 november 2023. Waarom bijna 2 maanden wachten om deze beelden vrij te geven? Ah, snap het al. Natuurlijk, de "privacy" van de verdachten moet worden gerespecteerd......... Aan mijn hoela, deze individuen hebben geen enkel recht op extra bescherming. Hopelijk snel resultaat en keihard straffen! O nee, weer een fout van mijn kant. We leven in Nederland. Arm land, wanneer is het definitief fout gegaan? Tip; toen D66 iets te vertellen kreeg in de rechterlijke macht. En de huidige demissionaire bewindslieden verlaten nu het zinkende schip omdat ze een goedbetaald erebaantje kunnen krijgen. Met als voorbeelden "hete aardappel Sigrid Kaag en aan geld denkende Ernst Kuipers........
Cookie-instellingen beheren