Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man op dak AZC Vlissingen

Toegevoegd: 24-01-2024, 18.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is woensdagmiddag enige tijd bezig geweest met een man die op het dak zat van het AZC in Vlissingen. De brandweer stond stand-by.


De politie kreeg in de loop van de middag de melding binnen dat er een man op het dak van het asielzoekerscentrum aan de Oosterhavenweg in Vlissingen stond. Ter plaatse aangekomen, bleek dat de man op de rand van het dak liep. De brandweer van Middelburg werd met een ladderwagen ter assistentie gevraagd.

Na enige tijd kwamen ook de onderhandelaren van de politie ter plaatse. Zij hebben met de man gesproken. Omstreeks 17.00 uur is de man zelfstandig van het dak geklommen. Meerdere getuigen hebben laten weten dat er gisteren een persoon in een mast was geklommen. Ook hier werd de politie voor ingezet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (24-1-2024 om 20:12)
Ik neem aan dat hij nog een claim krijgt voor de inzet van de hulpdiensten.
Cookie-instellingen beheren