Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Voorlichtingsdagen digitale fraude in Kapelle

Toegevoegd: 29-01-2024, 22.46 uur
Voorlichtingsdagen digitale fraude in Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De wijkagent van Kapelle geeft samen met Link voorlichting over digitale fraude. Deze voorlichtingen worden gehouden in Wemeldinge, Schore en Kapelle.


De laatste tijd wordt er steeds meer digitaal gefraudeerd. Dit gebeurt op verschillende wijzen. Om je te wapenen tegen deze vorm van criminaliteit organiseert Link ( het voormalige Buurtteam) samen met de wijkagent een aantal voorlichtingsmiddagen. Tijdens deze voorlichting wordt er met behulp van een interactieve film diverse vormen van digitale fraude aan het licht gebracht.

De eerste voorlichtingsdag was vanmiddag in het Dorpscentrum van Wemeldinge. De eerstvolgende voorlichtingsdag zal gehouden worden op 5 februari in het Dorpshuis van Schore. 8 februari zal er ook nog een voorlichtingsdag gehouden worden. Dan is de locatie in de Vroone. Voor beide openstaande data geldt dat de inlooptijd om 14.15 uur. Aanmelden kan via [email protected]


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren