Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 170 km

Vrouw lichtgewond bij aanrijding rotonde Fruitlaan Goes

Toegevoegd: 08-02-2024, 20.04 uur
Een personenauto en een scooter kwamen met elkaar in botsing.
Een personenauto en een scooter kwamen met elkaar in botsing.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een ongeval op de rotonde bij de Fruitlaan in Goes is donderdagavond een vrouw lichtgewond geraakt.  Het is het derde ongeval dat deze week plaatsvond op deze rotonde.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.25 uur op de rotonde op de kruising met de Anthony Fokkerstraat, de Fruitlaan en de Van Hertumweg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een personenauto en een scooterbestuurster met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De bestuurster van de scooter raakte gewond bij het ongeval. De vrouw is ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval.

Het is de derde keer dat er deze week op deze rotonde een ongeval gebeurd. Afgelopen maandag vonden er twee aanrijdingen plaats. Voor één van de aanrijdingen is de politie nog op zoek naar de tegenpartij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (10-2-2024 om 19:38)
Iedere keer lees ik in de reacties dezelfde onzin over fietsers die van 3 kanten komen? Hoe dan? Op iedere rotonde komen ze ofwel van links of van rechts. Plus de fietsers hebben er gewoon voorrang. Kwestie van ogen openen en snelheid aanpassen. En nee, ik ben geen slak op de weg, ik houd van doorrijden. Daarbij is dit gewoon een enkele rotonde die er al tig jaar ligt.
Jack (10-2-2024 om 14:23)
Het regende die avond en donker Ze komen daar langs 3 kanten Je zuet ze dan gewoon niet
fietser (9-2-2024 om 23:04)
Arnold, helemaal met je eens, maar inderdaad veel mensen kunnen niet omgaan met rotondes, verkeerd richting aangeven. Fietsers over het hoofd zien enzzz. Zo jammer dat er zoveel ongevallen met fietsers gebeuren.
Arie (9-2-2024 om 21:21)
Nee, dit is gewoon een geldkwestie! Ze hadden beter gelijk aan weerskanten een fietspad aan moeten leggen! Nu heb je het gelazer dat fietsers aan 1 kant van het fietspad, langs 2 kanten komen. GOED OVER NAGEDACHT!
Arie (9-2-2024 om 17:53)
Nee, het is gewoon een geld kwestie! Het moest allemaal zo goedkoop mogelijk! Er was schijnbaar geen geld genoeg om aan weerskanten een fietspad aan te leggen! Nu heb je het gelazer dat de fietsers aan 1 kant komen voor 2 richtingen.
Goes gevaarlijk (9-2-2024 om 17:37)
Bizar hoeveel aanrijdingen er zijn in Goes op rotondes en zebrapaden
Cookie-instellingen beheren