Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere bekeuringen uitgeschreven in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 14-02-2024, 22.20 uur
Meerdere bekeuringen uitgeschreven in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft woensdag meerdere bekeuringen uitgeschreven in Zeeuws-Vlaanderen.


Zo werd er bij een onopvallende surveillance tweemaal een bekeuring uitgeschreven voor het overtreden van de maximale snelheid met een tempo van 28 km/uur. Dit komt neer op een bedrag van 359 euro.

Daarnaast werd er een bestuurder staande gehouden voor het niet op de juiste manier voeren van de kentekenplaat. Dit leverde een bon op van 169 euro. Een andere bestuurder kreeg een boete voor het niet op eerste vordering tonen van het rijbewijs. Dit resulteerde in een boete van 109 euro. Ook bleek twee keer een auto een verlopen APK te hebben ter waarde van 160 euro. Één persoon weigerde mee te werken aaneen speekseltest. Dit koste de gecontroleerde 289 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (15-2-2024 om 09:10)
Goede actie ! Het geld ligt op straat in NL Richting aangeven op rotonde: NOOIT van gehoord ! knal uitlaten onder peperdure auto’s ! Telefoon op fiets ! Aso rijgedrag ! MC Donald ? Gooien we zo uit de auto, moest €1000,- boete op staan. kortom, we kunnen in 1 week van onze staatsschuld af zijn, als de Agenten een weekje doorpakken.
Cookie-instellingen beheren