Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermoedelijk onder invloed, rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 21-02-2024, 07.43 uur
In de auto trof de politie drugs aan.
In de auto trof de politie drugs aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen hebben politieagenten dinsdagavond het rijbewijs ingenomen van iemand die vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen reed. In het voertuig van de bestuurder trof men drugs aan.


De politie controleerde de automobilist op de Sloeweg. De bestuurder weigerde zijn medewerking aan een speekseltest om vast te kunnen stellen of er al dan niet sprake was van drugsgebruik. "Ondanks de weigering was er een verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen gezien het gedrag van de bestuurder en de aanwezige middelen in zijn auto", zo vertelt de politie op Instagram.

De bestuurder weigerde ook zijn medewerking aan een bloedonderzoek. Het rijbewijs van de man is desondanks ingevorderd. In de auto werd overigens ook bijna 100 gram aan hennep en hasj aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (21-2-2024 om 20:00)
@Peter: waar haal je de fantasie vandaan dat bekeuringen worden uitgeschreven om het begrotingstekort te dichten? Pure onzin!
Douwe Dabert (21-2-2024 om 16:21)
Ook even thuis kijken bij dat meneertje.
Peter (21-2-2024 om 15:12)
Tellen we even mee beste mensen. Dat is nummer 7 binnen 8 dagen. En dan controleren ze niet eens alle automobilisten. We hebben hier een mega mega mega probleem. Rijdt er nog iemand nuchter? Ben benieuwd of er morgen weer eentje bij komt. En maar flitsen en achter van alles aanrennen om te beboete omdat het begrotingstekort dicht moet. Zo zijn de boetes voor die vergrijpen hoger dan dan alcohol en drugs achter het stuur. Bizar. Die krijgt straks een lage boete, 3 maanden rijontzegging en evt. een werkstrafje van 40 uur. Waar blijven de vliegende controles? Ik ben tegen controles als het om zoeken gaat om te beboeten om het begrotingstekort te dichten.. Maar hier zeg ik hoppa kom er maar in met je controles.
blabla (21-2-2024 om 12:06)
Wat een lafaard zeg!
Vlissinger (21-2-2024 om 11:17)
Dat is vast weer een hele frisse jongen. Schijt aan de veiligheid van anderen. Daarnaast ook veel drugs in de auto. Er zijn ook zat mensen die wiet bij de coffeeshop halen en het meteen in hun auto gaan roken als je op de bus wacht..Zegt genoeg dat het veel voorkomt. Goed dus dat de politie nu vaker controles houdt.
Cookie-instellingen beheren