Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerploegen rukken uit voor verschillende gaslekkages

Toegevoegd: 21-02-2024, 11.25 uur
Brandweerploegen rukken uit voor verschillende gaslekkages
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Drie brandweerploegen zijn dinsdag opgeroepen voor meldingen van gaslekkages in Burgh-Haamstede, IJzendijke en Koudekerke.


De eerste gaslekkage werd omstreeks 08.45 uur gemeld. Aan de Dishoekseweg in Koudekerke was een gaslek ontstaan. De brandweer kwam ter plekke. Om 12.30 uur was het raak aan de Nolleweg in Ijzendijke. Hier was bij graafwerkzaamheden een leiding geraakt waardoor deze is gaan lekken. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het gebied veilig gesteld. Hierna kon het incident worden overgedragen aan Stedin. 

Om 15.10 uur werden de brandweer ingezet voor een lekkage aan de Torenweg in Burgh-Haamstede. Bij werkzaamheden was per ongeluk een huisaansluiting kapot getrokken. De aannemer had de lekkage zelf provisorisch gerepareerd waardoor de brandweerlieden snel retour naar de kazene konden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren