Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

KNMI: Donderdagavond windstoten tot 105 km/uur, code geel

Toegevoegd: 21-02-2024, 11.51 uur
KNMI: Donderdagavond windstoten tot 105 km/uur, code geel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het KNMI waarschuwt voor donderdagavond met code geel vanwege zeer zware windstoten. Deze weersomstandigheden kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen.


De zware windstoten worden vanaf donderdag eind van de middag, omstreeks 17.00 uur verwacht en zullen aanhouden tot aan het einde van de avond, omstreeks 23.00 uur. De wind komt vanuit het zuidwesten tot het westen en kan aan de kust snelheden bereiken tot 105 km/uur.

Deze weersomstandigheden kunnen voor schade en gevaar zorgen. Bel bij minder grote spoed naar het algemene nummer van de brandweer: 0900-0904 of naar de gemeente van de woonplaats van het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klimaat (21-2-2024 om 22:39)
Achteraf blijkt weer een storm in een glas water.
Cookie-instellingen beheren