Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Irislaan Vlissingen verzakt door weersomstandigheden

Toegevoegd: 22-02-2024, 22.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN –  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.


De politie en brandweer van Vlissingen kregen omstreeks 21.50 uur de melding binnen dat er een bestelbusje aan het verzakken was op de kruising met de Anjelierenlaan. De politie heeft ter plekke een groot gedeelte van de straat afgezet.

Nadat de brandweerlieden de situatie grondig hadden bekeken, hebben zij de auto laten verzetten. Vervolgens is het verzakte gedeelte onderzocht. Een buurtbewoner heeft ook een auto moeten verzetten. De brandweer heeft het gedeelte dat mogelijk kan inzakken afgezet met linten. De politie spreekt over een mogelijke sinkhole.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (22-2-2024 om 23:39)
Betwijfel of het door 'de storm' komt. Hier in de wijk is exact hetzelfde gaande (naast de straatkolken). Langs 1 straat zijn er sinds een week 5 echt een decimeter verzakt.
Cookie-instellingen beheren