Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Lachgasflessen gedumpt in papiercontainer Oostburg

Toegevoegd: 25-02-2024, 18.20 uur
Getuigen worden gevraagd zichzelf te melden bij de politie.
Getuigen worden gevraagd zichzelf te melden bij de politie.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie onderzoekt de dumping van verschillende lege lachgasflessen in Oostburg. De wijkagenten van Sluis willen voorkomen dat een ondernemer voor de verwijderingskosten opdraait en zoekt getuigen.


De lachgasflessen werden in de nacht van zaterdag op zondag achtergelaten in een bedrijfscontainer voor de inzameling van papier. Deze stond in de Schoolstraat in Oostburg. Vooralsnog is onduidelijk wie de cilinders heeft achtergelaten en de politie roept daarom getuigen op om zich te melden. "De ondernemer draait nu voor de kosten op… niet eerlijk toch?", aldus de wijkagtenten op social media.

Mensen die meer weten worden gevraagd om te bellen met 0900-8844 of hun tips te delen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (25-2-2024 om 20:03)
Ze moeten eens wat harder optreden tegen die gasten. Auto met lachgas erin ? Dan gelijk de schrootpers in met die auto !!!! NL is een watjes land aan het worden, we moeten terug naar de basis van orde en gehoorzaamheid.
Cookie-instellingen beheren