Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alcoholcontrole carpoolplaats Vierwegen Kapelle

Toegevoegd: 02-03-2024, 23.51 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De politie heeft zaterdagavond een forse alcoholcontrole gehouden in de omgeving van Kapelle. Enkele honderden bestuurders werden gecontroleerd.


Agenten van het politiebasisteam Oosterscheldebekken en de wijkagenten van gemeente Reimerswaal hielden vanavond op de carpoolplaats Vierwegen bij Kapelle een alcoholcontrole. Diverse voertuigen werden door motoragenten van de hoofd- en snelwegen afgeplukt en naar de parkeerplaats geleidt. Daar hebben agenten een alcoholtest afgenomen bij de bestuurders.

Volgens één van de agenten zijn er naar schatting tot op heden enkele honderden voertuigen gecontroleerd. Tot nog toe is er nog maar één bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. Daarnaast zijn er enkele kleine zaken geconstateerd. De controle heeft de volledige avond geduurd.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren