Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding Zonnemaire blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 04-07-2007, 18.52 uur
Door: Roland de Jong

ZONNEMAIRE - Op de Stapelsweg in Zonnemaire vond woensdag een aanrijding plaats. De hulpdiensten gingen uit van het ergste. Gelukkig bleek er alleen schade te zijn van materiele schade.

Rond 18.20 uur kwamen door nog onbekende oorzaak twee auto's met elkaar in botsing na een voorrangsfout. Eén van de voertuigen kwam in een sloot terecht. In eerste instantie werd gemeld dat er mogelijk nog enkele personen in de auto zaten. Daarom werd de brandweer gealarmeerd.

Ter plaatse bleek dat alles meeviel en dat er niemand bekneld zat. De inmiddels gealarmeerde traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam hoefde ook niet meer ter plaatse te komen. In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van twee gewonden. Later bleek dat er niemand letsel had opgelopen.

De beide auto´s zijn total loss.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750