Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Slachtoffer Wilhelminadorp stierf door noodlottig ongeval

Toegevoegd: 06-03-2024, 17.35 uur
De duikers van de brandweer hebben de vrouw uit het gezonken voertuig gered.
De duikers van de brandweer hebben de vrouw uit het gezonken voertuig gered.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

WILHELMINADORP – Onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw die dinsdagmiddag om het leven kwam bij Wilhelminadorp het slachtoffer was van een noodlottig ongeval.


Meerdere hulpdiensten, waaronder de duikers van de brandweer en de traumahelikopter, werden dinsdag omstreeks 17.00 uur opgeroepen voor een melding dat er aan de Oosthavendijk een personenauto te water was geraakt. De brandweer redde een vrouw uit het gezonken voertuig. Helaas mocht de hulp niet meer baten, en is de vrouw in het ziekenhuis overleden.

De politie is een onderzoek naar de toedracht van het ongeval gestart. Vandaag liet de woordvoerder van de politie desgevraagd weten dat de vrouw door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet kenbaar gemaakt.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren