Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto rijdt tegen muur op rotonde Middelburg

Toegevoegd: 08-03-2024, 17.57 uur - Update: 08-03-2024, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man is vrijdagmiddag met zijn personenauto tegen de stenen constructie op een rotonde bij de Schroeweg in Middelburg gereden. Hij raakte lichtgewond.


De automobilist kwam vermoedelijk uit de richting van het centrum en reed richting de snelweg toen het rond 17.05 uur misging bij de rotonde ter hoogte van de toegangsweg naar de woonboulevard. De auto boorde zich in de met stenen gevulde schanskorf en kwam daar ook tegen tot stilstand. Een verpleegkundig specialist van de ambulancedienst heeft zich over de automobilist ontfermd. Deze kom ter plekke behandeld worden.

De man is meegenomen door agenten. Eerder leidden zij samen met medewerkers van de Koninklijke Marechaussee het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Vanwege het tijdstip was het behoorlijk druk en ontstond er ook de nodige verkeershinder. De personenauto is getakeld door een bergingsbedrijf.

​Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (10-3-2024 om 07:16)
Met die rotonde is inderdaad niets mis, logisch ontwerp. Maar je moet je wel aan de regels houden, wat veel mensen niet doen. Driekwart rond op de buitenste baan, of juist uitvoegen bij de laatste afslag zodat er mensen kunnen en zullen invoegen (Rachel)
Emergo (9-3-2024 om 16:08)
@Rachel Met de rotonde is niets mis, het ligt aan de bestuurders..
Barth Vos (9-3-2024 om 13:20)
Niet de eerste keer en het zal denk niet de laatste keer zijn.
Rachel (9-3-2024 om 12:20)
Hoeveel ongelukken moeten hier gebeuren voordat er wat gedaan wordt aan het ontwerp. Dit is echt een achterlijke rotonde, als je driekwart rond wil kan je er niet eens fatsoenlijk af omdat er dan iemand invoegt. Ik kom hier 4 keer per dag over en ik blijf me er aan storen. Maak hem 1 baans of 2 baans maar niet half half.
Arjan (9-3-2024 om 12:12)
Leuk voor de auto. Veel schade en schade aan de omgeving. Paar nieuwe lessen voor de rijvaardigheid doen
Willem (9-3-2024 om 09:38)
Ik kom regelmatig vanaf de B-weg, ze racen daar zo hard de rotonde op dat je niet normaal kan invoegen, in het begin was het steeds raak bij deze "muur", die kan je toch niet missen bij normale snelheid?
Cookie-instellingen beheren