Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Treinverkeer stilgelegd vanwege aanrijding bij Goes

Toegevoegd: 11-03-2024, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vanwege een aanrijding op het spoor bij Goes rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Goes en Middelburg. Verschillende hulpdiensten zijn opgeroepen naar het incident.

De aanrijding vond rond 10.50 uur plaats ter hoogte van de Riemwagenweg.  Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Vanwege de aanrijding is het treinverkeer in ieder geval volledig stilgelegd. Brandweer, politie en ambulancedienst zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) bedraagt de extra reistijd meer dan 60 minuten en duurt de verstoring van het treinverkeer vermoedelijk nog tot ongeveer 14.15 uur. De politie vermoedt dat er geen sprake is van een ongeval of een medisch incident.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (14-3-2024 om 07:33)
Zo tragisch dat iemand voor deze verschrikkelijke manier kiest voor zelfdoding. Dit had voorkomen kunnen worden als deze persoon meer begeleiding had en meer sociale controle. Wanneer je een tijd iemand niet hebt gezien, pak de telefoon en bel hem een keer of stuur een bericht. Zo wordt de wereld voor deze persoon iets beter, want jij kunt het verschil maken. @Peter --> wanneer een mensenleven is geëindigd, dan toont men respect naar de nabestaanden en het slecht spreken over een overledene gaat de grens van fatsoen en eerbied faliekant over.
Man van een betrokkene (12-3-2024 om 19:04)
Mijn vrouw liep daar net met de hond, ze heeft de klap gehoord en zit met heel veel vraagtekens. Wie? Waarom? Vandaag heeft ze een kaarsje, bloemetje en een kaartje neergelegd. Voor de rest lag er niets, enkel een grote leegte. Alle sterkte aan de nabestaande.
Michel (12-3-2024 om 18:01)
@Peter, je reacties zijn van lagerwal, zeker de zin de rommel op mogen ruimen. Snap niet hoe je het in je hoofd kan hebben, om zo te schrijven.
Sara (12-3-2024 om 03:18)
Alle betrokkenen wens ik enorm veel kracht toe!
Waarom (11-3-2024 om 23:24)
Vraagt niemand zich af waarom dit oponthoud weer zo lang moet duren?
een Moeder (11-3-2024 om 19:23)
Diep triest Veel en veel kracht en sterkte vo nabestaanden
Cookie-instellingen beheren