Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Treinverkeer stilgelegd vanwege aanrijding bij Goes

Toegevoegd: 11-03-2024, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vanwege een aanrijding op het spoor bij Goes rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Goes en Middelburg. Verschillende hulpdiensten zijn opgeroepen naar het incident.

De aanrijding vond rond 10.50 uur plaats ter hoogte van de Riemwagenweg.  Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Vanwege de aanrijding is het treinverkeer in ieder geval volledig stilgelegd. Brandweer, politie en ambulancedienst zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) bedraagt de extra reistijd meer dan 60 minuten en duurt de verstoring van het treinverkeer vermoedelijk nog tot ongeveer 14.15 uur. De politie vermoedt dat er geen sprake is van een ongeval of een medisch incident.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
janiek (11-3-2024 om 13:28)
Ik denk dat er wel wat aan vooraf ging. Dit doe je niet zomaar. In en intriest. je moet het maar niet meer zien zitten
janiek (11-3-2024 om 13:27)
Ik denk dat er wel wat aan vooraf ging. Dit doe je niet zomaar. In en intriest. je moet het maar niet meer zien zitten
Peter (11-3-2024 om 11:52)
Wat er gebeurt is en regelmatig gebeurt weet iedereen. Het is geen publiek geheim. Triest. Gecondoleerd voor de nabestaande. Wat die mensen niet beseffen is dat hulpverleners de rommel op mogen ruimen. Dat conducteur en machinist in shock is. En dat je familie en nabestaande met veel vragen achter laat. Met alle trauma`s vandien. Dat is erg. Je bent zelf van het probleem af maar zadelt andere met het probleem op. Ik heb het niet eens over de reizigers die moeten blijven wachten. Net als in Zwitserland zou het mogelijk moeten zijn om op een waardige manier te sterven als je het niet meer ziet zitten. Bespaart veel leed en is een meer menselijke manier om te gaan hemelen dan op deze manier. Triest voor iedereen.
Cookie-instellingen beheren