Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Treinverkeer stilgelegd vanwege aanrijding bij Goes

Toegevoegd: 11-03-2024, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vanwege een aanrijding op het spoor bij Goes rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Goes en Middelburg. Verschillende hulpdiensten zijn opgeroepen naar het incident.


De aanrijding vond rond 10.50 uur plaats ter hoogte van de Riemwagenweg.  Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Vanwege de aanrijding is het treinverkeer in ieder geval volledig stilgelegd. Brandweer, politie en ambulancedienst zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) bedraagt de extra reistijd meer dan 60 minuten en duurt de verstoring van het treinverkeer vermoedelijk nog tot ongeveer 14.15 uur. De politie vermoedt dat er geen sprake is van een ongeval of een medisch incident.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Milou (11-3-2024 om 16:52)
STIL en alleen maar STIL. Niets meer Niets minder.
Peter (11-3-2024 om 15:32)
Iedereen weet rationeel dat deze mensen niet verder denken. Maar in Zwitserland springt er niemand voor een trein. Als je daar afscheid wil mag je het zelf weten. Je gaat natuurlijk wel een heel traject in. Ze laten je echt niet zomaar gaan. Dat is keuzevrijheid. Het is mijn leven en uw leven en dan mag je ook zelf bepalen wanneer je wil gaan. In Nederland willen ze je eerst in een psychiatrische kliniek opvangen. Die zitten vol en de zorg is afgebroken. Ik heb het zelf in de familie meegemaakt. We zitten nog steeds met vragen. Ook daar hulde voor hulpverleners. Ga niet als overheid over mijn of jouw leven oordelen. Deze mensen willen rust in hun leven. Geef ze die rust. En een menswaardige manier van sterven.
De bezorger (11-3-2024 om 15:13)
Sterkte voor iedereen
Zeeuw (11-3-2024 om 14:30)
@Peter : Dat weten die mensen ook, maar ze zien gewoon geen andere uitweg. En denk dat we meer naar iets anders moeten kijken, dan de personen die dit als enige uitweg zie . Lange wachttijden bij psychiatrische instellingen bijvoorbeeld. Is gewoon te belachelijk voor woorden
Heel (11-3-2024 om 13:58)
@Peter; een weldenkend mens kan je redenering volgen maar iemand die in een diep dal verkeerd kan daar simpel weg niet over nadenken. Je kunt het ze niet kwalijk nemen.
janiek (11-3-2024 om 13:29)
Ik denk dat er wel wat aan vooraf ging. Dit doe je niet zomaar. In en intriest. je moet het maar niet meer zien zitten. Je zult de boodschap maar krijgen. heel vee l sterkte voor nabestaande4n
Cookie-instellingen beheren