Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte slaat politieagent bij aanhouding Goes

Toegevoegd: 17-03-2024, 11.41 uur
Verdachte slaat politieagent bij aanhouding Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een 43-jarige man uit Goes is zaterdagavond in Goes aangehouden op verdenking van mishandeling. De verdachte zou eerder ook al elders een mes hebben getoond.


Agenten kregen rond 21.25 uur de melding dat er bij een horecagelegenheid aan de Korte Kerkstraat een vechtpartij plaatsvond. De verdachte is daar aangehouden. Hij zou eerder op de avond ook betrokken zijn geweest bij een ruzie in een supermarkt waarbij hij een mes liet zien. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding.

Ook op het politiebureau en in het cellencomplex bleef hij zich agressief gedragen en heeft hij een agent een vuistslag gegeven.  De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (18-3-2024 om 07:30)
Iemand die een agent slaat is niet goed in zijn hoofd en heeft duidelijk een agressie-probleem. Tijd voor een psychologische evaluatie naar de geestvermogen van deze persoon. Richtlijn voor strafvordering mishandeling: 11 weken gevangenisstraf. Strafverzwarend: Jegens ambtenaren of andere gezagsfunctionarissen of journalisten (+200%)= 33 weken gevangenisstraf. De eis zal dan zijn: 6 maanden naar de gevangenis.
Willem (17-3-2024 om 13:59)
43 jaar en je hebt nog je verstand niet of bent het door de drank of drugs verloren en hebt geen respect voor de overheidsdienaren? Dan de rest van je leven 2x in de week op alcohol en drugs laten testen op eigen kosten. Wedden dat ze het leren? Oh nee..... Wedden kan ook een verslaving zijn.
Cookie-instellingen beheren