Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt signalement pinpasfraudeur Clinge

Toegevoegd: 17-03-2024, 11.59 uur
Politie deelt signalement pinpasfraudeur Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

CLINGE – Afgelopen vrijdag is er een persoon in Clinge slachtoffer geworden van bankpasfraude. De politie heeft een signalement van de verdachte gedeeld.


Vrijdagmorgen, omstreeks 11.00 uur werd er door de verdachte een aan de Frans Halsstraat een pinpas opgehaald. Met deze bankpas werd vervolgens enige tijd later bij een geldautomaat in Sint Jansteen geld opgenomen.

De verdachte is door een deurbelcamera gefilmd. Hierop is te zien dat de dader vanuit de Kennedylaan richting de Frans Halsstraat loopt. De politie heeft het vermoeden dat de verdachte zijn voertuig dan ook in de buurt heeft geparkeerd.

De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft een signalement van de verdachte gedeeld. Het gaat om een man met een onbekende huidskleur. De man droeg een donkere jas, met een witte of een lichtgrijze broek en witte sportschoenen. Een opvallend detail is dat de man van onder zijn kraag een witte capuchon heeft. De politie roept op getuigen zich te melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (18-3-2024 om 06:56)
Waarschijnlijk was de opname van de deurbelcamera in zwart-wit of onvoldoende licht of scherpte om objectief vast te stellen een persoons identiteit of omschrijving. Vergeet niet dat er geen getuigen zijn, behalve het slachtoffer van de bankpas fraude, verder is een deurbelcamera ook weer niet van de beste kwaliteit. Je kunt zo'n ding voor een paar tientjes halen bij een bouwmarkt en dit is echt geen high definition (1080p) of 4K kwaliteit (2160p).
Joris (17-3-2024 om 16:42)
Onbekende huidskleur? Is er een nieuwe kleur ontdekt waar wetenschappers nog een naam voor moeten bedenken? De kleur mag vast niet bekend gemaakt worden omdat die niet in de politieke agenda van de overheid past. Kleding is geen signalement, die wissel je in 2 minuten.
Muts (17-3-2024 om 15:11)
Onbekende huidskleur. Die durven ze vast niet bekend te maken….
Willem (17-3-2024 om 13:54)
Een onbekende huidskleur? Wij kennen hier toch alle kleuren? Was het dan misschien een Alien?
john (17-3-2024 om 13:17)
Laat die film van die deurbel dan ook zien
fred (17-3-2024 om 12:53)
foto ??
Cookie-instellingen beheren