Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Politie waarschuwt voor neppolitie in Sluis

Toegevoegd: 18-03-2024, 04.25 uur
Politie waarschuwt voor neppolitie in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – De wijkagent van Sluis waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als politie en adviseert om bij twijfel op te hangen en zelf naar de politie te bellen.


De politie deelt via Instagram de mededeling dat oplichters zich voordoen als politie en de slachtoffers bellen. In dit telefoongesprek wordt verteld dat zij een inbraak in de straat onderzoeken en vragen of u waardevolle spullen in huis heeft.

De politie roept op om kwetsbare mensen uit de familie en omgeving te waarschuwen en met hen in gesprek te gaan. De politie zal nooit om een pinpas of pincode vragen en zal ook niet aan de deur komen om waardevolle spullen op te halen en veilig te bewaren.

Vertrouwt u het niet? Verbreek de verbinding en bel zelf de politie via 0900-8844.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren