Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

In 2025 een nieuwe brandweerkazerne voor Kloosterzande

Toegevoegd: 29-03-2024, 17.06 uur
In 2025 een nieuwe brandweerkazerne voor Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KLOOSTERZANDE – De brandweer van Kloosterzande krijgt in 2025 een nieuwe brandweerkazerne. De kazerne komt op een betere locatie te staan dan dat hij nu staat, aldus gemeente Hulst.


De brandweerkazerne staat nu nog samen met het steunpunt van gemeentewerken aan het Hof te Zandeplein. Volgens gemeente Hulst is deze locatie verouderd en voldoen ze niet meer aan de gestelde eisen van deze tijd. Daarom is besloten dat er gekeken moest worden naar een nieuwe locatie. Deze locatie is ook gevonden. Namelijk op het industrieterrein Hoek en Bosch.

Volgens gemeente Hulst zal er op het Hof te Zandeplein een waar dorpsplein komen waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Hier zullen ook woningen gebouwd worden. In januari 2024 is deze bouw al gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren