Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Taakstraf voor marktplaatsoplichting

Toegevoegd: 29-03-2024, 17.11 uur
Taakstraf voor marktplaatsoplichting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De 37-jarige Middelburger tegen wie voor oplichting via Marktplaats de nodige 'kopers' oplichtte is vrijdag veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden. Ook moet hij zijn slachtoffer s een schadevergoeding betalen. Het vonnis was conform de eis.


Vanaf de laatste dag in 2018 tot en met 18 april 2020 bood hij op Marktplaats spullen aan, die wel door de slachtoffers waren betaald, maar niet geleverd. Als een bedrogen koper naar zijn gekochte spullen vroeg, lepelde hij de nodige excuses op waarom hij nog niet kon leveren.

Het geld dat hij met zijn handeltje verdiende vond ook zijn weg naar goksites en als Marktplaats zijn account blokkeerde, opende hij onder een andere naam gewoon een nieuwe.

 

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
binair (29-3-2024 om 19:21)
begrijp dat er een gokverslaving mee gemoeid is ? Ben zelf 10 jaar gokverslaad geweest, en weet uit eigen ervaring dat deze dwangneurose echt verschrikkelijk is om mee te maken. Naast de schulden die je maakt gaat je sociale leven helemaal kapot. Geef deze persoon de hulp die hij nodig heeft.uiteraard zullen de bedragen die hij anderen heeft afgetroggeld vergoed moeten worden, maar dat is slechts geld, Belangrijker is dat hij zichzelf weer vind en deze heel vervelende verslaving achter zich kan laten. Mij is het ook gelukt en als ik het kan ..
Cookie-instellingen beheren