Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Meisjes belanden met bakfiets in sloot Westkapelle

Toegevoegd: 05-05-2024, 09.55 uur
Meisjes belanden met bakfiets in sloot Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Twee meisjes zijn zaterdagmiddag bij Westkapelle met een elektrische bakfiets in een sloot terecht gekomen. Volgens de politie viel hun letsel gelukkig mee.


De meisjes reden bij de kruising van de Grindweg (N288) en de Joossesweg toen het rond 15.00 uur mis ging. Door onbekende oorzaak raakten zij met de bakfiets van de weg en belandden zij via de berm in een sloot.

Politie en ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. Volgens een woordvoerster van de politie vielen de verwondingen van de betrokkenen gelukkig mee. Waardoor de twee precies van de weg raakten, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (5-5-2024 om 13:22)
Vroeger wilde je als jongere echt niet op een "Sparta Met" of op een van de eerste elektrische fietsen gezien worden. Dat was iets voor oma. Nu wil de jeugd niet anders, How times changes, of is het liever lui dan moe :-)
Cookie-instellingen beheren