Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Camper, auto's en loods zwaar beschadigd door brand Wissenkerke

Toegevoegd: 07-05-2024, 02.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

WISSENKERKE – Meerdere brandweereenheden zijn maandagnacht ingezet voor een grote brand bij een autohandelaar in Wissenkerke. Meerdere geparkeerde auto’s liepen zware schade op door de brand.

De brand brak omstreeks 00.35 uur uit in een camper die naast het pand  aan de Cruijckelcreke geparkeerd stond. Al snel sloegen de vlammen over naar de loods en de nabij geparkeerde auto’s. De brandweer schaalde op naar een grote brand. Drie blusvoertuigen, een autoladder en twee waterwagens werden ingezet.

De wand van het pand is door het vuur aangetast. De brandweer heeft aan de binnenzijde en op het dak gezocht naar nog eventuele brandhaarden. De brandweer heeft hier een gedeelte van de gevel voor moeten slopen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Deze rook kwam ook uit een naastgelegen bedrijfspand. Meerdere voertuigen moeten als verloren worden beschouwd. Omstreeks 02.20 uur werd het sein brand meester gegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren