Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
61

Illegale goederen gevonden in woning Oosterland

Toegevoegd: 09-05-2024, 12.01 uur
Illegale goederen gevonden in woning Oosterland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Ayala Telehala

OOSTERLAND - Woensdagavond heeft de politie een flink aantal illegale goederen aangetroffen in een woning in Oosterland. De spullen zijn in beslag genomen.


102

Rond 18.00 uur is de politie een woning binnengevallen aan de Margrietstraat in Oosterland. Het adres kwam naar voren in een rechercheonderzoek naar illegale goederen.

Een aantal lachgascilinders, duizenden sigaretten van allerlei merken, hennep vapes en tientallen setjes draadloze oordopjes heeft de politie bij dit onderzoek in beslag genomen. Er is nog niemand aangehouden.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mosselman (11-5-2024 om 06:25)
gek he?! dat mensen handeltjes gaan drijven in deze maffe tijden. alles is dubbel zo duur ,mensen die niks met dit land te maken hebben komen binnen... krijgen alles... betalen niks en lachen zich rot. de normale burger werkt hard en word vervolgens bestraft omdat ze met 2 of 3 personen een middelinkomen hebben en overal buiten de boot vallen qua subsidies. ik denk dat ik ook maar een handeltje ga starten
Cookie-instellingen beheren