Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Agent vindt na 26 uur vermiste IJzendijkse vrouw

Toegevoegd: 10-05-2024, 22.57 uur
Agent vindt na 26 uur vermiste IJzendijkse vrouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – Na een uitgebreide zoekactie is vrijdagavond de vermiste vrouw uit IJzendijke door een politieagent gevonden. De vrouw maakt het naar omstandigheden goed.


De vrouw op leeftijd werd sinds donderdagavond vermist. Vandaag werd er door diverse organisaties waaronder de politie en het Reddingshonden Team Zeeland gezocht naar de vrouw. In de loop van de dag werd duidelijk in welke richting de vrouw was gelopen. Halverwege de avond werd de politiehelikopter, voor de tweede keer, ingevlogen om te helpen zoeken. Het zoekgebied lag tussen IJzendijke en de grens tussen Nederland en België in. De politie en handhavers hielpen mee.

Aan het einde van de avond, omstreeks 22.30 uur, liet de politiewoordvoerder weten dat de vermiste vrouw door een politieagent was gevonden en dat de vrouw het naar omstandigheden goed maakt. De politie dankt een ieder voor de tips en het delen van de berichten.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (11-5-2024 om 20:51)
zeker een mooi bericht .hopelijk gaat het goed met haar
BVLT (10-5-2024 om 23:08)
Kiek da z'n noe goeie berichten
Cookie-instellingen beheren