Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Meisje (14) overleden na aanrijding A58 Goes

Toegevoegd: 14-05-2024, 09.30 uur
Het ongeval gebeurde zondagavond bij Goes.
Het ongeval gebeurde zondagavond bij Goes.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - Het 14-jarige meisje dat zondagavond ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de A58 bij Goes is helaas overleden. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


Het uit Middelburg afkomstige slachtoffer zat in één van de voertuigen die rond 21.05 uur betrokken raakte bij een botsing tussen drie personenauto's. Het zwaargewonde meisje werd overgebracht naar een ziekenhuis maar is hier later aan haar verwondingen overleden, zo heeft de politie bekendgemaakt.

Vanwege dat ongeval werd een 39-jarige man uit Goes ter plaatse aangehouden omdat hij mogelijk onder invloed had gereden. Inmiddels is duidelijk dat dit inderdaad het geval was: hij blies een waarde van 750 Ug/l. Zijn rijbewijs is gelijk ingevorderd. Volgens de politie reed de man achterop een andere auto waarna deze tegen het derde voertuig botste.

De politie doet nog nader onderzoek naar de toedracht van de noodlottige aanrijding.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (14-5-2024 om 10:20)
Oh wat een triest bericht. Hoop dat de veroorzaker een fikse straf zal krijgen..
Drica (14-5-2024 om 10:17)
RIP Jonge Dame! Sterkte aan de naaste familieleden vrienden kennissen hulpverleners.
Adje (14-5-2024 om 09:52)
Wat vreselijk nieuws. Veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen .
Smeerkees (14-5-2024 om 09:41)
En weer iemand overleden door een drankrijder die het zelf wel kan navertellen. Dood door schuld, jarenlang opsluiten dat misbaksel. Sterkte aan de nabestaanden.
Ad Jonkers (14-5-2024 om 09:36)
Triest nieuws! Hopelijk wordt de aangehouden dronken bestuurder dit feit zwaar aangerekend! Geen troost voor de nabestaanden wel gerechtigheid. Veel sterkte aan de familie betrokken familie en kennissen.
Cookie-instellingen beheren