Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km
61

Hennepkwekerij gerold in Goes, bewoner aangehouden

Toegevoegd: 15-05-2024, 10.58 uur
In de woning werden 143 hennepplanten aangetroffen.
In de woning werden 143 hennepplanten aangetroffen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft een bewoner van een woning van de Berkenstraat in Goes aangehouden nadat er afgelopen dinsdag een hennepkwekerij werd aangetroffen in zijn woning. De kwekerij zorgde voor een gevaarlijke situatie voor omwonenden.


102

De politie trad in de loop van de dag de woning binnen aan de Berkenstraat. In de woning werd een volledig ingerichte kwekerij aangetroffen. De kwekerij was voorzien van een illegale aansluiting in de meterkast. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie voor de omwonenden.

Alle 143 planten zijn in beslag genomen en vernietigd. Datzelfde geldt ook voor al het benodigde materiaal. De bewoners zijn aangemerkt als verdachte. Eén van hen is ook direct aangehouden, maar is volgens de politie ondertussen niet meer ingesloten. De andere zal op een later moment een verklaring moeten afleggen.

73

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren