Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Overlast door slecht weer

Toegevoegd: 25-07-2007, 19.12 uur
Door: Politie Zeeland

Bij de Zeeuwse politie zijn dinsdag heel erg veel meldingen binnen gekomen van overlast die mensen ondervonden door het slechte weer.

Het gros van de meldingen betreft omgewaaide bomen en takken die van bomen zijn afgewaaid en over de weg liggen. Ook kwamen enkele meldingen binnen van wateroverlast. De meldingen betreffen heel Zeeland.

In Brouwershaven waaiden tenten van een scoutingvereniging om, in Veere waaide een circustent om. In Goes, Renesse, Graauw en Gapinge waaiden grote bomen om, evenals in Kapelle, Veere en Lewedorp. Ook in Terneuzen dreigde een tent om te waaien op de Scheldeboulevard. In Middelburg waaide een boom op een chemisch toilet. De parkeergarage in de Spuistraat ondervond wateroverlast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren