Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij met gewonde in Axel

Toegevoegd: 23-07-2007, 23.19 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Vanmorgen is, in een woning aan de Oude Polderstraat in Hulst, een 27-jarige Schiedammer aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een 41-jarige Terneuzenaar, met een scherp voorwerp, te hebben gestoken.

Het steekincident vond afgelopen vrijdagmiddag plaats in de Zeestraat in Axel. De aanleiding van het voorval is nog niet bekend. Vermoedelijk hadden beiden een conflict. Nadat de steekpartij had plaatsgevonden is de verdachte vertrokken in een auto. Bij zijn aanhouding vanmorgen vond de politie in de woning nog enkele wapens en munitie. Die zijn in beslag genomen.

De man wordt op dit moment nog verhoord. Hij is in verzekering gesteld en zal deze week voorgeleid worden aan de rechter commissaris. In de woning werd ook nog een 21-jarige vrouw aangehouden, zij is alweer op vrije voeten gesteld. Het slachtoffer heeft een wond aan zijn hals opgelopen. De man mocht, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren