Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Overtredingen waargenomen bij controle in Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2024, 16.59 uur
Overtredingen waargenomen bij controle in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een controle in Vlissingen zijn vanmiddag twee bestuurders betrapt op verschillende vergrijpen. De controles worden gehouden naar aanleiding van de ongeregeldheden in Vlissingen.

De politie voerde vandaag in Vlissingen controles uit. Dit werd gedaan omdat er de laatste tijd meerdere incidenten hebben plaatsgevonden. De politie trof al na enkele controles een bestuurder aan die geen geldig rijbewijs had.

Enige tijd later werd er een bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De bestuurder had cannabis genuttigd, aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (26-5-2024 om 14:31)
Frans en IND als jij het allemaal zo goed weten waarom gaan jullie dan niet bij de politie .in jullie ogen kan de politie toch niks goed doen ,maar gelukkig zijn jullie terecht een heel kleine minderheid .de meesten vinden dat ze goed werk doen en terecht
Een Zeeuw (26-5-2024 om 12:13)
Alles voor de veiligheid @Rick waakzaam èn dienbaar deze agente!
Rick Roll (26-5-2024 om 10:14)
In andere woorden, een excuus om extra controle te plegen bij mensen die niet gerelateerd aan de incidenten zijn. Zo kennen we de politie weer, alles om maar een extra boete uit te mogen schrijven!
Mijn mening (25-5-2024 om 23:02)
Zou idd niet nodig zijn frans. Het probleem is alleen dat er zoveel gajes rondloopt en een normaal mens blij is dat het aangepakt wordt. Ik vind het goed werk.
De hoge hoed (25-5-2024 om 22:50)
Ach, arme Fransje. Ik heb met je te doen. Maar geloof mij maar. Ook hier kom je wel weer overheen. De politie doet gewoon even het werk wat ze moeten doen. Heb je altijd al zo'n primitieve afkeer tegen de politie gehad? Of wordt het een beetje heet onder je voeten? Mafkees.
Anon (25-5-2024 om 22:17)
Goed werk Polite! @Frans > Mafkees
Cookie-instellingen beheren