Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woonboot gezonken in Arnemuiden

Toegevoegd: 01-06-2024, 06.20 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij de Kanaaldijk in Arnemuiden is zaterdagochtend vroeg een woonboot gezonken. De bewoonster is in veiligheid gebracht.

Bij de hulpdiensten kwam rond 05.00 uur de melding binnen dat water stond in één van de woonboten in het haventje tussen de Arnestraat en de Kanaaldijk. Zowel de politie als de brandweer werden ter plekke gestuurd om poolshoogte te nemen. Kort na aankomst van de hulpdiensten verdween de woonboot grotendeels onder water.

De brandweer heeft de bewoonster opgevangen waarna de politie deze taak overnam. Ze raakte niet gewond. De woonboot zelf is logischerwijs onbewoonbaar geworden. Voor de vrouw wordt daarom vervangende woonruimte gezocht. Waardoor de woonboot precies is gezonken, is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren