Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Middelburgse jongen had geen cocaine'

Toegevoegd: 29-08-2007, 20.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De aanhouding van de 17-jarige Middelburger die dinsdag werd opgepakt in de wijk Dauwendaele blijkt geen cocaïne op zak te hebben gehad.

Hangjongeren
De jongen werd 's middags door agenten gecontroleerd tijdens een surveillance als gevolg van het verscherpte toezicht in de wijk Dauwendaele. In die wijk zijn de laatste tijd problemen met enkele hangjongeren.

De jongen bleek geen identiteitskaart te kunnen tonen. Daarop werd hij meegenomen voor verhoor. Tijdens een fouillering bleek dat hij een stof gelijkend op de drug cocaïne bij zich had.

Uit onderzoek van de technische recherche is echter gebleken dat het niet ging om drugs. Om welke stof het wel ging kon niet worden vastgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren