Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Bevrijding na flinke botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 03-11-2007, 20.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen heeft zaterdag aan het einde van de middag een slachtoffer uit een auto bevrijd bij een ongeluk op de Handelspoort in Terneuzen.

Ter hoogte van de watergang bij Auto Poppe Zeeuws Vlaanderen kwamen rond 17.05 uur door nog onbekende oorzaak twee personenauto's met elkaar in botsing. Drie ambulances en de brandweer werden gealarmeerd om hulp te verlenen aan de inzittenden van de voertuigen.

Ter plaatse bleek dat er één persoon gewond was geraakt. Dit slachtoffer moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Dit slachtoffer was tot stilstand gekomen aan de rand van de watergang. De andere auto was tot stilstand gekomen om de kruising met de Ambachtstraat. De bestuurder van deze auto liep alleen enkele lichte verwondingen op.

De gewonde werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn exacte letsel is nog niets bekend. De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren