Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij flinke botsing in Nisse

Toegevoegd: 11-11-2007, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - Bij een aanrijding op de Kruiningenpolderweg (N666) bij Nisse zijn zaterdagavond meerdere personen gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak reed een automobilist rond 21.15 uur tegen een boom. De brandweer en twee ambulances rukten met spoed uit om hulp te verlenen. Twee personen bleken letsel op te hebben gelopen. Zij werden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over hun de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend.

Nadat de slachtoffers waren weggevoerd, kon de auto worden geborgen. De brandweer van Ovezande heeft het wedek ter plaatse gereinigd. Op de weg was immers een flinke lading modder beland. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing.

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren