Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Auto te water op Westwal Arnemuiden

Toegevoegd: 10-11-2007, 18.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Op de Westwal in Arnemuiden is zaterdagavond om tien over half zes een 65-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland met haar auto te water geraakt.

De vrouw was per ongeluk in Arnemuiden terechtgekomen nadat ze een verkeerde afslag had genomen. Ze wilde weer terug de snelweg oprijden. Door het natte wegdek was ze in de veronderstelling dat het kanaal langs de Westwal de snelweg was en reed zodoende rechtdoor het water in.

Tijdens het zinken van haar auto slaagde de vrouw erin zelf haar gordel los te maken, haar raam te openen en uit haar auto te komen. Ze is ter plaatse opgevangen door buurtbewoners. Na onderzoek door ambulancepersoneel bleek dat de vrouw geen letsel had opgelopen.

Door middel van brandweerduikers en bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen is de auto op de kant getild.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren