Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte mishandelingen opgepakt

Toegevoegd: 16-11-2007, 08.22 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - Woensdagmiddag rond 14.05 uur is een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen, aan de Westkade in Sas van Gent, aangehouden.

Bij een grenscontrole van de Marechaussee bleek dat de man aangehouden kon worden in verband met vijf zaken. Door hen werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie. De man wordt ervan verdacht vier mishandelingen en een bedreiging te hebben gepleegd in de periode van 28 juli 2007 tot 9 november 2007.

Het gaat om de mishandeling van een 24-jarige vrouw uit Axel, die op 28 juli 2007 in haar woning plaatsvond; de mishandeling van een 41-jarige man uit Axel, die op 15 september 2007 op een parkeerterrrein aan de Oranjestraat in Axel plaatsvond; de bedreiging van een cafe-eigenaar in Axel, die op 13 oktober plaatsvond; de mishandeling van een 20-jarige vrouw uit Terneuzen, die op 26 oktober aan de Kanaalkade in Axel plaatsvond en de mishandeling van een 18-jarige man uit Axel, die op 9 november 2007 aan de Informaticastraat in Terneuzen plaatsvond.

De 19-jarige man wordt vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren