Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie doden bij familiedrama in Middelburg

Toegevoegd: 18-11-2007, 19.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Noordpoortstraat in Middelburg zijn zondagavond rond 18.50 uur een dode man en twee dode kinderen aangetroffen.


Het gaat om een vader (38) en zijn twee kinderen; een meisje van 2 en een jongetje van 5 jaar. De politie gaat er vanuit dat de man zijn kinderen heeft gedood en daarna zichzelf heeft omgebracht. De man zou om 18.30 uur de kinderen terugbrengen naar zijn ex-vrouw. Toen dat niet gebeurde, ging de vrouw samen met de vader van de man naar de woning. Daar vonden zij de drie lichamen. De vrouw wordt door de politie en medewerkers van slachtofferhulp opgevangen.

In eerste instantie werden twee ambulances met spoed ter plaatse gestuurd, maar hulp mocht niet meer baten. De omgeving werd direct na de vondst afgesloten voor omstanders. De politie is met meerdere voertuigen ter plaatse en technisch rechercheurs lopen in witte pakken in en rond de woning. De brandweer is ingezet om assistentie te verlenen. De Middelburgse burgemeester Koos Schouwenaar heeft zich ter plaatse laten informeren over het voorval.

Rond kerst 2005 voltrok zich in de Middelburgse Scholeksterstraat ook al een familiedrama. Een 31-jarige man vermoordde in zijn woning toen zijn twee dochters van 3 en 4,5 jaar oud. Ook dat drama werd ontdekt door de ex-vrouw van de vader.

Zie ook:
-
'Burgemeester bezoekt school slachtoffertje' (19-11-2007)
-
 'Kinderen familiedrama zaterdagmiddag al gedood' (19-11-2007)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren